W programie konferencji 8 prelekcji prowadzonych przez czołowych ekspertów z branży gastronomicznej (Paweł Gruba, Alina Markiewicz, Patrycja Brychcy, Maciej Możejko, Marcin Frąckowiak, Anna Adamus-Matuszyńska, Krzysztof Cieślikowski, Wioletta Iwanicka – Richter oraz Ewa Stankowska).
Eksperci poruszą takie tematy, jak: "Umowa o pracę w restauracji - jak ją przekształcić, by pracownicy zostali, a zyski rosły?", "Elastyczność zatrudnienia może uratować Twój biznes. Przekonaj się, jak wprowadzić zmiany, które będą korzystne dla obu stron – Ciebie i Twoich pracowników", "Motywacja w biznesie i podróżach - czy da się prowadzić restaurację i zwiedzać świat?", "Obsługa klienta biznesowego - jak wyciągnąć maksimum z przemysłu spotkań?", "Sprzedaż aktywna w restauracji - jak sprzedawać więcej, niż klient planował?", "ESG i obowiązek raportowania niefinansowego - niewygodny obowiązek czy szansa na wizerunek?", "FOOD COST - inżynieria menu, która ratuje budżet Czy Twoje menu pracuje na Twoją korzyść? Dowiedz się, jak je zoptymalizować, by maksymalizować zyski bez kompromisów na jakości", a także "Alkoholizm od kuchni - czy wiesz, jak rozpoznać problem w swoim zespole? To temat, który wielu ignoruje, ale my go nie zamieciemy pod dywan. Porozmawiamy o problemie, który może mieć ogromny wpływ na Twoją restaurację i jej pracowników".
Konferencja adresowana jest do właścicieli i kadry zarządzającej restauracji i hoteli.G
Więcej szczegółów na stronie https://www.konferencjagastronomii.com. Patronem medialnym wydarzenia jest "Guest Experience Manager".